Elérhetőség

Cím:

NI-KA CAFE Bt.
1106 Budapest, Jászberényi út 29.
(Orion gyár területe)

Telefon:

Értékesítés:

+3620/399-0288

+3630/846-9871

Rendelésfelvétel, hibabejelentő:

+3630/760-0802

E-mail: 

nikacafe@nikacafe.com

Kezdőlap

Cégünk 2007 nyarán alakult azzal a céllal, hogy minőségi kávés szolgáltatást biztosítson a mindennapokban. Elkötelezett hívei vagyunk a minőségnek, ezért a Tchibo Coffee Service és a Nestlé Professional szerződött partnereként állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy megvalósítsuk kávézással kapcsolatos elképzeléseiket.

Teljes mértékben az "out of home" (házon kívüli fogyasztás) piac számára kínálunk professzionális megoldásokat. Az intézményi és kereskedelmi vendéglátástól kezdve a büfékig, a benzinkutakig, irodákig minden terület számára forgalmazunk, a sajátos igényeket kiszolgáló termékeket, emellett szakmai képzést is adunk partnereink részére. Cégünk üzletfilozófiája: "Megoldást kínálunk, nem csupán terméket."

Cégünk a szállodai és rendezvényszervezési vonalon is teljes szolgáltatásra törekszik. Komplett megoldást kínálunk a hotelek, panziók, rendezvényes cégek részére a reggeliztetés és rendezvény lebonyolítás minél egyszerűbb és színvonalasabb kiszolgálásához.

A meleg reggeli italok kínálatára nyújtanak megoldást az óránként 4-500 adagos teljesítményre képes asztali ital automaták, melyekhez cégünk kávé és egyéb forróital különlegességek széles választékával áll partnerei rendelkezésére.

Cégünk jelenleg közel 800 elégedett partnerrel rendelkezik. Számunkra nagyon fontos partnereink teljes mértékű elégedettsége. Ezért magasan képzett kollégáink állnak partnereink rendelkezésére a nap 24 órájában.

SZÁMUNKRA ÖN A LEGFONTOSABB!

EZÉRT KÉRJÜK ÍRJA MEG IGÉNYÉT, ELKÉPZELÉSÉT, HOGY

A LEGJOBB MEGOLDÁST, LEHETŐSÉGET TUDJUK ÖNNEK AJÁNLANI.

ÜDVÖZLETTEL

VAJAS LÁSZLÓ

cégvezető, tulajdonos

AJÁNLATKÉRÉS

AJÁNLATKÉRÉS

Név *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Település *:
Írja meg igényét, elképzelését *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!